Mijn favorieten

Aankoop

De woningmarkt van Zuidoost Brabant is onze specialiteit, met aandacht en betrokkenheid staan wij u in het aankooptraject als professioneel partner bij. Bent u op zoek naar een passende woning, dan is Will Klerkx Makelaardij de betrouwbare en vakkundige specialist voor u.
 
Uw eigen aankoop-makelaar. Hoe fijn kan dat zijn! Will Klerkx Makelaardij gaat samen met u op zoek naar de door u gewenste woning, daarin staan uw woonwensen centraal. Uw budget, wensen en eisen zijn voor ons de basis voor een advies op maat. Zowel het netwerk van de NVM als onze eigen plaatselijke marktkennis zorgen voor een steeds actueel inzicht in vraag en aanbod èn de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt.
 
Bij een geschikte woning gaan we deze samen met u bezichtigen. Will Klerkx Makelaardij verdiept zich daarnaast uitgebreid in de woning waarover onderhandeld gaat worden. Wij nemen voor u inzage bij het Kadaster, controleren het bestemmingsplan, de juridische- en milieu aspecten, de bouwkundige staat, eventuele verbouwingsplannen en de omgeving van de woning. Vervolgens geven wij u een waardebepaling en adviseren wij u over de aankoopstrategie.
 
Bij de aankooponderhandelingen realiseren wij voor u een zo optimaal mogelijk resultaat en bewijzen wij onze meerwaarde als makelaar voor u, waardoor wij onszelf voor u terugverdienen.
 
Wij bieden u aankoopbegeleiding vanaf de eerste bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris en behartigen daarbij als aankoop-makelaar uw belangen als koper! Hoe fijn kan dat zijn!


                                                               "Een investering met rendement"