Mijn favorieten

Verkoop

Een woning verkopen is een belangrijke stap in uw leven, Will Klerkx Makelaardij wil u met aandacht en betrokkenheid als professioneel partner in dit traject bijstaan.  Wij gaan graag met u een eerste vrijblijvend gesprek aan bij u thuis. In dit kennismakingsgesprek bieden wij u naast een waardebepaling van uw woning een verkoopplan dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie.
 
Wanneer de verkoop van uw woning via Will Klerkx Makelaardij verzorgd gaat worden kunt u rekenen op een deskundige, transparante en persoonlijke aanpak. Samen met u bepalen we de wijze waarop uw woning in de markt wordt gepresenteerd. Daarbij benadrukken we de kracht en de pluspunten van uw woning. Wij adviseren u over de vraagprijs en de onderhandelingsmogelijkheden, en bepalen in onderling overleg de beste koers voor een optimaal verkoopresultaat.
 
Middels een heldere brochure met aansprekende foto’s en duidelijke plattegronden presenteren wij uw woning in de woningmarkt, in het NVM-Uitwisselsysteem, op Funda, onze eigen en diverse andere websites. Wij zorgen er voor dat uw woning optimaal vindbaar is voor kandidaat kopers.
 
Onze bezichtigingen worden met aandacht voor uw woning uitgevoerd, wij koppelen de reacties van de kandidaten na afloop aan u terug. De verkooponderhandelingen voeren we in nauw overleg met u, met steeds uw belangen als leidraad. In dit onderhandelingstraject bewijzen wij onze meerwaarde als makelaar en maken wij voor u het verschil.


                                                           “Bewezen toegevoegde waarde”