Mijn favorieten

Onze medewerkers

Will Klerkx Makelaardij B.V.

Will H.J.J. Klerkx
Will H.J.J. Klerkx
Beëdigd Makelaar Taxateur lid NVM
"Wonen is een werkwoord. Met plezier en passie werk ik dagelijks aan het realiseren van de woonwensen van mijn opdrachtgevers.
Uit vakinteresse verzorg ik daarnaast op verzoek van de Academie voor Vastgoed van de NVM jaarlijks enkele opleidingen en (hercertificerings) cursussen".
Merel Klerkx
Merel Klerkx
Assistent Makelaar, in opleiding voor Kandidaat Register Makelaar (KRM)
Sinds 2015 afgestudeerd gedragswetenschapper, sinds 2018 assistent makelaar en vanaf 2018 gestart aan de opleiding tot kandidaat register makelaar. “Ik ben een mensen mens met veel kennis en inzicht over het gedrag van mensen, onder andere het onderzoeken, interpreteren, inspelen op en bemiddelen van gedrag. Deze kennis wil ik graag toepassen in het uitvoeren van mijn andere passie: “de makelaardij”. Van jongs af aan ben ik opgegroeid en bekend met het vak en wil daar nu mijn eigen rol in ontdekken. Daarbij neem ik mijn specialisatie over de psychologie en gedragswetenschappen mee in het uitvoeren van het vak als (assistent-)makelaar. Ik wil hierbij dicht bij de klant staan en u op een persoonlijke, deskundige en transparante wijze van dienst zijn!”