Mijn favorieten

Ons kantoor

Het kantoor van Will Klerkx en zijn echtgenote Henriëtte Verest is geen doorsnee makelaarskantoor. Beide ondernemers geven sinds 1985 op geheel eigen wijze vorm en inhoud aan de brede makelaarsdienstverlening. Recent is hun dochter Merel tot het kantoor toegetreden. Kort na haar afstuderen als gedragswetenschapper op de Universiteit van Utrecht bleek dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ambieert ze een toekomst in de makelaardij.

Onze persoonlijke manier van werken spreekt vele tevreden relaties zodanig aan dat zij na verloop van tijd weer automatisch naar het kantoor terug keren. Daarnaast vinden veel doorverwijzingen van tevreden opdrachtgevers naar ons kantoor plaats, een dankbare en gewaardeerde vorm van “mond-tot-mond reclame”.

Binnen een persoonlijke en ongedwongen kader worden de makelaarsdiensten aan de opdrachtgevers aangeboden. Met regelmaat is er daarbij sprake van meerdere opdrachten per relatie waarbij verkoop wordt gevolgd door aankoop.

Andere disciplines zijn taxaties, beheer en (project)advisering van onroerend goed. Dit alles vindt onder de lidmaatschapsvlag van de NVM en de certificering van VastgoedCert plaats.


                                               "De mens en zijn (woon)wens staat centraal"

 

Will Klerkx Makelaardij B.V.

Kantoor Vestiging Will Klerkx Makelaardij B.V.

Adresgegevens

Odysseuslaan 4 A
5631 JM EINDHOVEN
KvK nummer: 17055483
BTW nummer: NL811341707
09.00 tot 17.30 uur